Avantura Igre za Djecu

Bojanje Igre za Djecu

Kuhanje Igre za Djecu

Super Mario Igre za Djecu

Ben 10 Igre za Djecu

Puzzle Igre za Djecu

Scooby Doo Igre za Djecu

Spužva Bob Igre za Djecu

Winx Igre za Djecu

Bratz Igre za Djecu

RSS

 

 

 

Za korisnike

Dobrodosli na Narancu,
Naranca je svojedobno bio kultni sajt na kojem su mislioci izlagali o situaciji. Ti mislioci nisu primali lovu za taj hobi pa su se morali posvetiti drugim, ne toliko izazovnim ali plaćenim poslovima. Glavni razlog zašto su skoro svi mediji neobjektivni u pisanju je taj da je to jedini način da prežive.
Online mediji žive uglavnom samo od oglasivača. I onda se dogodi da netko napiše vijest kako je nekom amerikancu u toyoti otkazala kočnica, a urednik nakon objave prima poziv od osobe iz prodaje koji kaže- čuj, zvali su me iz toyote, oni su nam dali xy budgeta prošle godine, daj makni članak o kočnicama. Da ne spominjemo što će se dogoditi ako medij napiše kritički osvrt na todorićevo poslovanje.
Uzmimo za primjer Index, oni jedva preživljavaju jer im Unex, najveća medijska agencija u zemlji u vlasništvu Todorića ne daje niti kune. S druge strane, oni mediji koji su spremni progutati govno i potpisivati članke koji npr. veličaju neke političke stranke pritom kudeći druge stranke, mogu živjeti jako dobro.
Da sad skratimo priču, Naranca njeguje ideale nepristranog pisanja međutim od toga se trenutno ne može živjeti.

TV program

CS Portable 2 More games on 3 Games